Becsülettel be kell, hogy valljam nem vittem túlzásba a szappankészítést a nyáron, mert a befőzésre, lekvár készítésre koncentráltam jobban. Az esős őszi napokon, majd ráérek (remélem) szappanokat készíteni.
Háromféle szappant készítettem:
- Rózsaszín mandulás kecsketej szappan
- Fehér-lila shea kecsketej szappan
- Himalája sós kecsketej szappan
Rózsaszín mandulás kecsketej szappan:
Összetevők: elszappanosított kókusz-, olíva-, ricinus-,napraforgó-, mandulaolaj, kakaó vaj, pálmazsír, kecsketej, rózsaszín agyag, TiO2, NaOH
Fehér lila shea kecsketej szappan:
Összetevők: elszappanosított kókusz-, olíva-, ricinus-,napraforgóolaj, shea vaj, pálmazsír, kecsketej, kármin, TiO2, NaOH
Himalája sós kecsketej szappan:
Összetevők: elszappanosított kókusz-, olíva-, ricinus-,napraforgó-, lenmagolaj, shea vaj, pálmazsír, kecsketej, rózsaszín agyag, kármin, Himalája só, NaOH
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése