2014. augusztus 13., szerda

A nyár "termései"


Becsülettel be kell, hogy valljam nem vittem túlzásba a szappankészítést a nyáron, mert a befőzésre, lekvár készítésre koncentráltam jobban. Az esős őszi napokon, majd ráérek (remélem) szappanokat készíteni.

Háromféle szappant készítettem:
  • Rózsaszín mandulás kecsketej szappan
  • Fehér-lila shea kecsketej szappan
  • Himalája sós kecsketej szappan



Rózsaszín mandulás kecsketej szappan:
Összetevők: elszappanosított kókusz-, olíva-, ricinus-,napraforgó-, mandulaolaj, kakaó vaj, pálmazsír, kecsketej, rózsaszín agyag, TiO2, NaOH


 Fehér lila shea kecsketej szappan:
Összetevők: elszappanosított kókusz-, olíva-, ricinus-,napraforgóolaj, shea vaj, pálmazsír, kecsketej, kármin, TiO2, NaOH

Himalája sós kecsketej szappan:
 Összetevők: elszappanosított kókusz-, olíva-, ricinus-,napraforgó-, lenmagolaj, shea vaj, pálmazsír, kecsketej, rózsaszín agyag, kármin, Himalája só, NaOH

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése